ЗА НАС

ЛТ КОНСУЛТИНГ

Постигнато чрез иновации

Нашият опит в областта на спедицията и логистиката на стоки и товари:
30
Години
4
държави
2
континента
120
клиента

Нашата мисия

Да променим бизнеса в сферата на логистиката и митническото обслужване, да вкараме добрите бизнес практики, които познаваме в дълбочина, да канализираме процесите в бизнеса. Защото за нас бизнесът не е само времето на извършване на услугата. За нас бизнесът включва и времето преди и след услугата, защото за нас всеки човек е специален – от обикновения потребител , поръчал си една пратка, до мултимилионната корпорация – изнасяща или внасяща по стотици продукти на ден.

Как започна всичко?

Започнах с една мечта, а после години труд и опит в топ 50 на Световния елит. И мечтата, да дадеш всичко което знаеш, за да израстне бизнеса на друго ниво. Където клиентът знае, че за неговите проблеми ти имаш действащи решения. Когато клиента знае, че неговата информация е конфиденциална и е спокоен за част от аспектите в своя бизнес, и че ти винаги ще защитаваш интересите му. Когато клиента, разбере, че не е клиент а част от твоя бизнес и че работите за едно и също нещо – да има добавена полза за неговия бизнес.

Кое ни отличава от другите фирми в бранша?

Ние сме единствените на българския пазар, които ще направим анализ на Вашата външнотърговска дейност, ще посочим къде са слабите страни и къде са скритите резерви във Вашата дейност. Ние ще Ви помогнем да минете през дебрите на законовите изисквания, като ви спестим време и пари. Нашата цел е Вие да вършите това което разбирате, а спедицията, логистиката и митническото обслужване оставете на нас.

икона на везна

Коя е най-добрата награда за нас?

Доволните ни клиенти. Клиентите, които са разбрали, че оставяйки в наши ръце доставката на стоките, са сигурни, че това ще бъде свършено в срок, и в съответствие със законовите изисквания. Клиентите, които знаят, че нашите обещания се случват. Ако говорим за персонална удовлетвореност, може би трябва да споменем двете покани за Международния икономически форум в Давос и разпознаваемостта ни в професионалните среди на 3 държави.

икона на две ръце в ръкостискане

Каква добавена стойност ще дадем за Вашият бизнес?

Във времена, когато конкуренцията е убийствена, всеки търси скритите резерви. Нашите анализи, ще ви дадат насоките, кои области от веригата на доставки не са използвани или са използвани частично. Нашите услуги, ще смъкнат част от Вашите отговорности и ще освободят време и ресурси, за това с което се справяте добре, а именно – производството и/или продажбите. Ние сме Ваши партньори, а не поредната фирма, която просто попълва едни документи.

икона, графика с растящи стойности
Как можем да ви бъдем полезни:
Ако имате въпроси, нужда от помощ или искате да научите повече за нашите услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти са готови да отговорят на всички Вашите запитвания и да Ви помогнат да вземете най-доброто решение за Вас. Очакваме Ви!

консултация с експерт

обадете ни се
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram